Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen voor elk type raam.

Welkom bij ons, Het Gordijnenhuis Weesp, waar we gespecialiseerd zijn in het leveren van hoogwaardige en unieke raambehandelingen voor uw huis of kantoor. We begrijpen dat uw ramen een belangrijk onderdeel zijn van uw decoratie, en we streven ernaar u de beste opties te bieden om hun uitstraling te verbeteren. Van raamjaloezieën en -schermen tot gordijnen en draperieën, we hebben een breed scala aan producten die kunnen helpen uw ruimte te transformeren.

Ons team van deskundige professionals zal met u samenwerken om de perfecte stijl, het ontwerp en de kleur van raambekleding te kiezen die bij uw smaak en budget passen. We letten op de kleinste details en gebruiken alleen de beste materialen om ervoor te zorgen dat uw raambehandelingen jarenlang meegaan.

We bieden installatiediensten die snel en probleemloos zijn, zodat uw raambehandelingen foutloos worden geïnstalleerd. Onze klantenservice is ongeëvenaard en we zijn altijd blij om eventuele vragen te beantwoorden die u misschien heeft. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, en we zullen u helpen prachtige ramen te creëren die de jaloezie van uw buren zullen zijn.

Voor al uw raambedekking en raamaccessoires bent u bij ons aan het goede adres.